Tilmelding

Retningslinjer vedrørende Covid-19

Grundet Covid-19 er der nogle retningslinjer som alle medlemmer skal følge. Vi beder derfor alle læse dem inden de tilmelder sig vores hold.

Nyt Medlem

Du kan oprette dig som nyt medlem herunder.


I foreningen bruger vi systemet Conventus til holdtilmelding og det foregår online, her på hjemmeside. Er man interesseret i at tilmelde sig til et hold, skal man først oprettes i systemet. Det gøres på denne side. Når man er oprettet, kan man herefter benytte sig af hold-tilmelding siden for at melde sig på holdet. Det er først når man tilmelder sig holdet, og får en plads, at man skal betale kontingent.


På børnehold er det barnet der skal tilmeldes og ikke forældrene, og er der flere børn der skal tilmeldes skal de have hver deres registrering. Det er vigtigt for os at vores medlemsregister er korrekt da vi bruger den til rapportering til kommunen og DGI.


Når registreringen er gennemført modtager du en e-mail med dit brugernavn og kode. Det er den der skal bruges til online tilmeldingen.

Eksisterende Medlem

Er du registeret som medlem af Vodskov Gymnastik via hjemmesiden, har du fået tildelt brugernavn og adganskode som er tilsent via e-mail eller SMS.

 

Du kan selv ændre dine personlige oplysninger herunder skifte adgangskode, se tilmeldte hold, betalinger ved at benytte nedenstående.

 

Brug login nedenunder for at tage imod plads på venteliste eller ændre dine oplysninger.

 

Bemærk: For at tilmelde et hold skal du bruge "Tilmeld" knapperne længere nede på siden.

Hold Tilmelding

Tilmelding til sæson 2020/2021 åbner i september her på denne side.

 

Priser (med forbehold for ændringer):

  • Børnehold: 425,-
  • Spring mix 3. - 6. klasse: 550,-
  • Voksenhold: 625,-

 

  • Rabat ved deltagelse på flere hold:
  • Børn: 125,- rabat per ekstra hold
  • Voksne: 200,- rabat per ekstra hold

 

Der kan betales med Dankort og Mastercard.

 

Ved børneholdene er alders/klasse-trinene barnets alder/klasse ved holdets start.

 

Hvis du har problemer med tilmeldingen er du velkommen til at kontakte os via email.

 

Vi håber du får det sjovt hos os!

Husk:


  • Hvis du er forælder og skal tilmelde dit barn, er det barnets navn du skal angive ved registreringen.
  • At benytte feltet "Mobil" og ikke "Telefon" til dit mobil nummer, ellers kan vi ikke sende SMS'er, f.eks. hvis du får tilbudt plads på ventelisten, eller andet vigtig information fra instruktøren på dit hold.
  • Hvis du har benyttet online tilmelding før, at bruge det eksisterende login i stedet for at oprette et nyt.


Venteliste:

Hvis holdet du gerne vil tilmeldes er fyldt, kan du komme på venteliste. Hvis der kommer plads på holdet bliver medlemmer på ventelisten tilbudt plads i den rækkefølge de er tilmeldt, og de vil modtage en e-mail og SMS om dette. Pladsen er reserveret i 5 dage. Pladsen accepteres ved at logge ind vha. Medlemslogin og betale for holdet.

Bemærk: Der er sket nogle rettelser og ændringer til holdene i forhold til det der står i avisen. Det er tiderne nedenunder der er de gældende.

Kontakt


vodskovgymnastik@gmail.com

Copyright @ All rights reserved